ŞEHREMİNİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR
BALIKESİRSPOR, uzun yıllar aradan sonra kırmızı-beyaz sevdalısı bir başkanın desteğini arkasına aldı. Dünden bugüne bir çok belediye başkanı Balıkesirspor Kulübü'nü ihmal ederken, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, şehrin armasını öncelikli konularından biri yaparak "şehremini dediğin böyle olur" dedirtiyor.
HER KOŞULDA VAR
Altıeylül Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Hakan Şehirli, her zaman, her koşulda, her yerde kırmızı-beyazlı kulübün yanında yer alıyor. Ankara deplasmanında da takımı yalnız bırakmayan kırmızı-beyaz sevdalısı Hakan Şehirli, başkan seçildiği günden bu yana kulübe hem maddi, hem manevi destek oluyor.
TAYFUN CANLI İLE
10 NUMARA İŞLER ÇIKARIYOR
Altıeylül'ün yönetimini üstlendikten sonra ilk işi, deneyimli belediyeci Tayfun Canlı'yı koordinatör başkan vekili olarak transfer etmek olan Hakan Şehirli, bu kararıyla nasıl bir isabetli karar verdiğini de ilk 11 aydaki çalışmalarıyla ortaya koydu. İkili Balıkesirspor kulübüne olan yakın ilgileri karşılığı da şehirde ayrı bir sevilmeye başlandı.
SÜPER LİGE TAŞIYACAĞIZ
Balıkesirspor yönetiminin de başı sıkıştığında kapısın çaldığı isimlerin başında gelen Hakan Şehirli, "Balıkesirsporumuzun dün olduğu gibi bugün de yanında olmayı sürdüreceğiz. Şehrin markasını ve armasını Süper Lige taşıyacağız" dedi.